‘t Rondeel gaat de boer op

Aanleiding
In deze tijd red je het niet als je je met cliënten terugtrekt in het atelier. De waardering voor de kunstwerken moet van een extern publiek komen. Voor het vergroten van de zichtbaarheid en het aanboren van extra financiële bronnen moet je met cliënten de boer op.

 

Plan of activiteit
Door een bezoek aan een beursvloer kwam een match tot stand: cliënten van Atelier ’t Rondeel in Wijk bij Duurstede gingen in een verzorgingshuis schilderen met ouderen, leerlingen van een roc verzorgden een maaltijd. De activiteit werd gefinancierd door een stichting. Voor de ouderen was het een mooie dag, voor de cliënten een gelegenheid om mensen te ontmoeten in een andere omgeving.

 

Resultaat
Naast tevredenheid bij de betrokken partijen leverde deze activiteit publiciteit op. Door naar buiten te treden, weet de externe markt het atelier steeds vaker te vinden.

 

Voortgang en toekomst
Sindsdien verzorgt het atelier regelmatig workshops op locatie voor verschillende doelgroepen, of komen managementteams van een bedrijf op bezoek om samen een schilderij te maken.

 

Contactpersoon: Stefan Poelman

Wat fijn dat je jouw bijdrage wilt geven! Om dat te doen dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.