Samenwerkingsverbanden Zinderin Kunst

Aanleiding
Het streven is om meer deel te nemen aan het reguliere kunstcircuit en ervoor te zorgen dat het werk van Zinderin Kunst meer gezien wordt.

 

Plan of activiteit
Een aantal kunstenaars van Zinderin Kunst, voorheen Atelier De Haagse School, werkt  in Buurthuis de Kronkel. Er worden schilderijen tentoongesteld en er is een actieve uitwisseling met andere huurders en gebruikers van het pand.

Het Gemeentemuseum Den Haag stelt plaatsen ter beschikking om talent te ontwikkelen. Kunstenaars kunnen deelnemen aan specifieke rondleidingen, hun werk laten beoordelen en vragen stellen aan een conservator.

Daarnaast werkt Zinderin Kunst onder meer samen met de Museumnacht Den Haag en De Grafische Werkplaats, waarmee een workshop Haagse Portretten en een tentoonstelling georganiseerd zullen worden.

 

Resultaat
De uitbreiding van het netwerk levert nieuwe klanten en opdrachten op. Via de Rabobank Den Haag, afdeling Grootbedrijf, komen veel klanten binnen en in de kunstcollecties van het Ministerie van Algemene Zaken en van pensioenbedrijf MN Services zijn diverse schilderijen opgenomen. Ook gaat Zinderin Kunst een opdracht doen voor Cesar Sports, een wellness centrum en sportschool in hartje Den Haag.

 

Voortgang en toekomst
Zinderin Kunst hoopt de samenwerking met al deze partijen te kunnen continueren en intensiveren, en nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan.

 

Contactpersoon: Sabina Trompert

Wat fijn dat je jouw bijdrage wilt geven! Om dat te doen dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.